fbpx

⚬ EST. 2021 ⚬

creatief professioneel exceptioneel mooi elegant strategisch

Webdesign, grafisch ontwerp en branding op maat voor bedrijven die klaar zijn voor grote groei

Wij zorgen ervoor dat jij meer klanten bereikt

Bij House of Graphics gebruiken we een doordachte tactiek en gebruikersgericht ontwerp om vertrouwen op te bouwen bij jouw klanten.

Professioneel webdesign

Maak impact online.

Hosting & care

Bescherm je website.

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Krijg bezoekers die geld opbrengen.

Project in de kijker

Ik ben trots om het merk PURE te presenteren, waarvoor ik de branding van A tot Z heb ontwikkeld en een prachtige website heb ontworpen.

PURE is een premium merk van water, rechtstreeks afkomstig uit natuurlijke bronnen, dat ook heerlijke geïnfuseerde smaken aanbiedt. Mijn taak was om een visuele identiteit te creëren die de essentie van het merk vastlegt en zijn unieke kenmerken overbrengt.

Pure

Onze klanten geloven in ons

beoordelingen

Reviews

Jonas Van VaerenberghBestuurslid Carpe Diem
Lees verder
Zeer mooie en professionele website gebouwd voor onze toneelvereniging. Zeer creatief persoon die meedacht met wat we nodig hadden. Goede en snelle service! Nieuwe website nodig? Ik kan alvast House of Graphics ten zeerste aanraden!
Eva De WulfZaakvoerster L'Ost & Stories
Lees verder
Super mooie website van L'ost & Stories. Goede service, een echte aanrader!
Annelien LinthautZaakvoerster Eleganza
Lees verder
Zeer vlot contact en geweldige ontwerpen! Brengt je eigen visie/ideeën helemaal tot leven!
Julie VertongenZaakvoerster JuDeVie
Lees verder
Ik kwam terecht bij Kevin voor het maken van een nieuwe website, wij hadden een zeer goed en nauw contact, wat voor mij heel belangrijk was. Ik hoefde geen weken te wachten op een antwoord op mijn vragen, we overlegde dagelijks samen voor een goed resultaat . Het was een zeer fijne samenwerking en ik ben heel tevreden over het resultaat! Nogmaals bedankt.
Lisa VannuffelZaakvoerster Blend
Lees verder
Super tevreden over het resultaat van mijn logo. Na ons eerste gesprek ontving ik al snel enkele voorstellen. Het eerste ontwerp was meteen volledig mijn ding. Hij stelde nadien zelf ook nog een nieuw kleurenpallet voor, wat het logo af maakt. Voor een creatieve en professionele aanpak moet je echt bij Kevin van house of graphics zijn!
Bert LuystermanZaakvoerder TipThai
Lees verder
Zeer tevreden over professionele afhandeling. Offerte , ideeën, creatieve uitwisseling van voorstellen. Alles in functie van hetgeen je wil in de kijker zetten, je zaak laten groeien. Kortom een aanrader! Top!
Kimberly SchoonejansZaakvoerster Kiemb Fashion
Lees verder
Begin dit jaar heb ik aan Kevin om raad gevraagd voor een webshop. Meteen had ik bij hem een supergevoel. Om eerlijk te zijn ben ik erna ook nietmeer verder gaan zoeken & meteen met hem verder gegaan. We zijn nu ongeveer een maand live & ik ben echt enthousiast. Ook na het realiseren van de website blijft hij klaarstaan om mij te steunen. Als je iemand zoekt met een hart voor zijn job, ben je bij hem meer dan op het juiste adres! Ik ben fan!
Kristel PosenZaakvoerster SOMEKIND Studio
Lees verder
Het was heel aangenaam om samen te werken met Kevin aan de website voor Collective Architects. Wij, als SOMEKIND studio, leverden het ontwerp aan en Kevin ontwikkelde de website. Hij denkt mee om de juiste oplossing te vinden.
Dominique Van Der HeydenZaakvoerder The Music Club
Lees verder
Heel tevreden klant! House of graphics zoekt gericht mee naar het creëren van jouw website. Uitstekende service!

Recente projecten

Ik heb het voorrecht gehad om onlangs met deze geweldige bedrijven samen te werken.

Boek een gesprek

Weet je niet zeker of we een goede match zijn? Weet je niet zeker wat je bedrijf nodig heeft?

Ik begrijp dat het veel is om over na te denken! Ik zou heel graag met jou willen praten over hoe ik je bedrijf kan ondersteunen met een samenhangende online aanwezigheid. Laat hieronder jouw gegevens achter voor een gratis consultatie.