fbpx

⚬ EST. 2021 ⚬

Hey, ik ben Kevin

So nice to meet you!

Lang voor ik met House Of Graphics was gestart maakte ik al grafische ontwerpen en websites voor vrienden, familie en mezelf. Om uiteindelijk te realiseren dat ik met deze passie iets moest doen.

In 2021 maakte ik het officieel en startte mijn eigen zaak die zich voornamelijk richtte op webdesign en kleine grafische opdrachten zoals flyers, visitekaartjes, etc.

Doorheen de tijd werd ik verliefd op het feit dat een goed logo-ontwerp en een doordachte brand strategy een enorme impact heeft op een merk en zijn populariteit. Het kan de juiste klanten aantrekken en een verhaal vertellen zonder woorden.

Ik heb me daarom bijgeschoold om ook de kunst van brand strategy onder de knie te krijgen. Dit samen met webdesign zorgt ervoor dat House Of Graphics een one stop shop is voor zowel brand strategy en een samen-hangende online aanwezigheid.

De lat hoger leggen

Bij de intake maken we kennis met elkaar. We bespreken jouw doelen en ambities. Ik teken details en richting door middel van eerste overleg en grondige korte formulieren.

Gedurende de hele ontwerpfase geef ik voldoende gelegenheid voor feedback van klanten om precies het merk of de website te leveren die ze nodig hebben om hun bedrijf het beste te vertegenwoordigen en contact te maken met klanten.

Bij de afronding van het project geef ik training, een grondige overdracht en blijf beschikbaar voor klanten om hen te ondersteunen.

Passen we goed bij elkaar?

Dit is zo belangrijk om ervoor te zorgen dat we het beste resultaat uit uw project halen. Als je het nog niet zeker weet, bied ik een gratis consultatie aan om al je openstaande vragen over mijn stijl, werk, proces of diensten te beantwoorden. Je kan ook altijd een kijkje nemen naar mijn portfolio.

Boek een gesprek

Weet je niet zeker of we een goede match zijn? Weet je niet zeker wat je bedrijf nodig heeft?

Ik begrijp dat het veel is om over na te denken! Ik zou heel graag met jou willen praten over hoe ik je bedrijf kan ondersteunen met een samenhangende online aanwezigheid. Laat hieronder jouw gegevens achter voor een gratis consultatie.